Lemoniady Zandukeli – galeria






Gruzja lemoniadami stoi! Początki lemoniadowego szału w tym kraju sięgają II poł. XIX w. kiedy to restauratorzy postanowili zacząć dodawać różnego rodzaju naturalne owocowe i ziołowe syropy do wody. 

Podczas produkcji lemoniad Zandukeli wykorzystuje się jedynie naturalne owoce i zawsze jest ona rozlewana do szklanych, zakręcanych butelek.
Gruzińska lemoniada podbija gusty i serca Polaków, dzięki czemu od pewnego czasu cieszy się ona niesłabnącą popularnością w ciągu całego roku. Ci, którzy mieli już okazję ją spróbować przyznają, że nie da się jej porównać do żadnego innego popularnego w naszym kraju napoju.

Poniżej przedstawiamy galerię zdjęć autorstwa Jagody Pankiewicz, której bohaterką jest lemoniada Zandukeli.

lemoniada
Fot. Jagoda Pankiewicz
Fot. Jagoda Pankiewicz
Fot. Jagoda Pankiewicz
Fot. Jagoda Pankiewicz
Fot. Jagoda Pankiewicz
Fot. Jagoda Pankiewicz
TacGear

Tajny przez poufny, profil naszej redakcji. Jesteśmy tak tajni, że nie możemy powiedzieć o tym że nasza redakcja mieści się w Warszawie, na Dolnym Mokotowie, na terenie WFDiF...

3 komentarze

Zostaw odpowiedź

Twój adres email nie zostanie opublikowany.